Workshops en cursussen

Stempelworkshop
Op zaterdag 17 juni ga ik een stempelworkshop geven bij Galerie Kunstwinkel Dabekaussen in Sittard. De workshop is bedoeld voor volwassenen; minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Ik ga je helpen met het ontwerpen van een eigen persoonlijk logo, ex-libris of etiket. Daarna laat ik zien hoe je van dit ontwerp zelf op een eenvoudige manier een stempel kunt maken om overal op toe te passen.


Datum en tijd:

zaterdag 17 juni van 11:00 - 12:30 uur

Plaats:

Galerie Kunstwinkel Dabekaussen
Engelenkampstraat 21A, Sittard

Prijs:

15 euro, inclusief materiaal, exclusief evt. koffie/thee (te verkrijgen voor € 1,-)

Aanmelden:

uiterlijk woensdag 14 juni via de mail: tineke@hetatelier.org 

Workshops op verzoek

Heb je zelf een groepje van minimaal 4 mensen met wie je eens iets bijzonders wilt doen (b.v. voor een verjaardag of speciale gelegenheid), aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor het verzorgen van een creatieve workshop. In overleg is van alles mogelijk: Drukken & Dichten, Poësie-albums, schrijven n.a.v. muziek, stempelen of andere grafische technieken, tekenen naar waarneming, creatief dagboekschrijven of zelfportretten in woord en beeld. 
Ook voor kinderen is bijvoorbeeld de workshop poësie-albums of het maken van stempels heel geschikt. Of een workshop collages of boekjes maken. Een origineel idee voor een kinderfeestje! 
Voor vragen en/of een prijsopgave: tineke@hetatelier.org.Facebookpagina

Voor recente updates over al mijn workshop- en cursus-activiteiten, kun je ook terecht op mijn Facebookpagina ‘Lekker Tekenen’: www.facebook.com/LekkertekenenServiceloket De Domijnen

Via het Serviceloket Cultuurparticipatie van De Domijnen, Sittard kun je mij hier vinden: www.dedomijnen.nl/serviceloket/kunstgids/het-atelier