Workshops en cursussen

Workshop vakantieherinnering
Op zaterdagochtend 23 september van 11:00 tot 13:00 uur ga ik een leuke workshop geven bij Galerie Dabekaussen in Sittard. Met eenvoudige grafische technieken zoals monoprint, materiaaldruk, sjabloondruk en eventueel collage maak je een persoonlijk grafisch kunstwerk, gebaseerd jouw vakantieherinnering(en). Neem als werk- en inspiratiemateriaal je mooiste vakantiefoto(s) mee, maar ook andere kleine souvenirs die je tijdens de zomer hebt verzameld (bijvoorbeeld entreekaartjes, gedroogde bloemen, schelpen, knipsels etc.). Inkt, papier en andere materialen die nodig zijn voor het drukken, zijn inbegrepen in de workshop.
Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 16 september bij mij aan via de mail (tineke@hetatelier.org). Er is plaats voor 2 tot 6 deelnemers.

Datum en tijd

zaterdag 23 september van 11:00 - 13:00 uur

Locatie

Galerie Dabekaussen, Engelenkampstraat 21A, Sittard

Prijs

20 euro p.p. inclusief materiaal
Bovenstaande workshop is de eerste van een reeks. Elke workshop krijgt een eigen thema en kan los van de andere workshops gevolgd worden. Thema en techniek maak ik steeds van tevoren hier bekend (verzoekjes zijn ook mogelijk!); het zal meestal een combinatie worden van grafische technieken en tekenen.

De data staan al wel vast, steeds op zaterdagochtend van 11:00 - 13: 00 uur:
zaterdag 14 oktober
zaterdag 28 oktober
zaterdag 25 november
zaterdag 9 december

Er is bij elke workshop plaats voor 2 - 6 deelnemers. De prijs is 20 euro p.p. per workshop.
Op zondag 10 december is het koopzondag in de stad en dan zal er voor wie dat wil 's middags gelegenheid zijn om de gemaakte werken te presenteren in de galerie.
Workshops op verzoek

Heb je zelf een groepje van minimaal 4 mensen met wie je eens iets bijzonders wilt doen (b.v. voor een verjaardag of speciale gelegenheid), aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor het verzorgen van een creatieve workshop. In overleg is van alles mogelijk: Drukken & Dichten, Poësie-albums, schrijven n.a.v. muziek, stempelen of andere grafische technieken, tekenen naar waarneming, creatief dagboekschrijven of zelfportretten in woord en beeld. 
Ook voor kinderen is bijvoorbeeld de workshop poësie-albums of het maken van stempels heel geschikt. Of een workshop collages of boekjes maken. Een origineel idee voor een kinderfeestje! 
Voor vragen en/of een prijsopgave: tineke@hetatelier.org.Facebookpagina

Voor recente updates over al mijn workshop- en cursus-activiteiten, kun je ook terecht op mijn Facebookpagina ‘Lekker Tekenen’: www.facebook.com/LekkertekenenServiceloket De Domijnen

Via het Serviceloket Cultuurparticipatie van De Domijnen, Sittard kun je mij hier vinden: www.dedomijnen.nl/serviceloket/kunstgids/het-atelier